Skip to content

Wimperextensions Tilburg

Wimperextensions Tilburg

Ja natuurlijk vergeten wij ook de wimpers niet. Want behalve dat wij bekend staan als dé Afro kapper van Tilburg en tal van andere speciale behandeling voor je in de aanbieding hebben, zijn wij zeker ook een specialist als het gaat om het aanbrengen van hair extensions. De wimpers horen er wat ons betreft helemaal bij namelijk hoe fijn en klein de haartjes dan ook zijn.

Wimperextensions Tilburg

Diensten

Wimperextensions in Tilburg: wij plaatsen kleine synthetische haartjes op de eigen wimpers

Het plaatsen van wimperextensions in Tilburg gaat zo ongeveer op dezelfde manier als dat je normale hair extensions plaatst. Wij plaatsen kleine haartjes op uw eigen wimpers en lijmen die extensions met een speciale lijm goed vast. Vaak maken we gebruik van synthetische haartjes voor de extensies. Natuurlijk kunnen we naar eigen inzicht en naar wens van de klant steeds variëren in de kleur en de lengte van de haartjes. De wimpers worden in mijn beleving wel eens vergeten. Zonde, want als je kiest voor extensions dan geef je eigenlijk heel je gezicht een boost. Vandaar dat wij graag als specialist in wimperextensions in Tilburg bekend staan. Wij gaan net zo lief met wimpers aan de slag, dan dat we iemand een nieuw kapsel geven. Of beter; wij doen beide werkzaamheden even graag.

Wimperextensions Tilburg

Niet alleen specialist in wimper extensions, wij mogen ons ook de Afro kapper in Tilburg noemen

Behalve als specialist in wimperextensions in Tilburg zijn wij er bijzonder trots op dat wij ook de Afro kapper van Tilburg zijn. Daarmee sluiten wij geen enkel ander kapsel uit overigens. Wij hebben ons echter gespecialiseerd in Afro kapsels en weten als geen ander op welke wijze je specifiek dit haar knipt, snijdt en kleurt. En dat is toch een vak apart.

Liefhebber van haar en oog van de gezondheid van jouw haar

Wij houden van haar en van bijzondere behandelingen. Daarbij vergeten wij middels wimperextensions in Tilburg dus zeker de kleinste haartjes niet, en houden wij bovendien oog voor de gezondheid van het haar. Mocht je haar nou wat pluizig en doods aanvoelen, kom dan bij ons langs voor de keratine behandeling in Tilburg. Tijdens die behandeling voeden wij je haar op de meest diepe wijze en daardoor heeft je haar snel weer glans en voelt het weer zacht aan. Je doet er dus verstandig aan regelmatig eens bij ons binnen te lopen, wij kunnen je namelijk op alle denkbare gebieden van dienst zijn.