Skip to content

Keratine behandeling Tilburg

Keratine behandeling Tilburg

Als moderne kapper dien je tegenwoordig simpelweg van alle markten thuis te zijn. De tijd dat de mannen vaak hetzelfde kapsel hadden en dat ook de haarmode voor vrouwen redelijk voorspelbaar was, ligt mijlenver achter ons. De verscheidenheid in kapsels en mensen is groot en dat in alle opzichten. De Afro kapper in Tilburg, die overigens ook prima ieder ander op perfecte wijze kan knippen, is een mooi voorbeeld van hoe veelzijdig een kapper tegenwoordig moet zijn.

Van regelrechte Afro kapper tot specialist in de keratine behandeling

Behalve dat wij onszelf Afro kapper mogen noemen, zijn ook onze keratine behandelingen in Tilburg een begrip in de stad en de regio. Wij zien een keratine behandeling in Tilburg eigenlijk als iets dat iedereen zou moeten doen. Keratine is een lichaamseigen stof, die door beschadigen van het haar verdwijnt. Je haar ziet er dan wat pluizig uit en lijkt op bepaalde plekken wel dood. Kies je voor mijn keratine behandeling, dan krijgt je haar in elk geval meteen een boost.

Keratine behandeling Tilburg

Diensten

Onze keratine behandeling in Tilburg raden wij echt iedereen aan

De keratine behandeling in Tilburg die wij aanbieden geldt als een semi permanente behandeling. Het aanbrengen van keratine zorgt voor een diepe voeding van je haar, haar dat daar dus ook echt aan toe is. Bovendien en mede daardoor wordt het haar weer zoals je wenst; glad en zacht vooral. De keratine behandelingen komen uit Brazilië en wij zien dat iedereen die wij behandelen er ontzettend veel baat bij heeft. Wij raden het dus echt iedereen aan.

Genieten als wij zien hoeveel mooier iemand wordt na een behandeling

Met de keratine behandeling is nog slechts een specialiteit van ons genoemd. Om tegemoet te komen aan de wensen van de klant verzorgen wij ook wimper extensies en zijn wij dus gekwalificeerd Afro kapper. Zelf vinden wij de verscheidenheid prachtig. Dan weer zijn wij Afro kapper, dan weer knippen wij een niet Afro man of vrouw en van keratine behandelingen en andere speciale behandelingen kunnen wij echt genieten. Zeker als wij zien hoeveel mooier iemand zo wordt. Want dat is waar het om gaat natuurlijk.

Veelzijdige kapper in Tilburg

Wij noemen onszelf in elk geval veelzijdig en wij weten iedereen, man en vrouw, jong en oud, prima van dienst te zijn. Heb je iets bijzonders in gedachten, laat het ons gewoon weten. In de meeste gevallen zien wij er wel een uitdaging in. Voor nu willen wij de keratine behandeling vooral aanraden. Zeker als sprake is van wat doods en pluizend haar.