Skip to content

Afro kapper Tilburg

Afro kapper Tilburg

De Afro kapper in Tilburg. Natuurlijk zijn wij blij dat we zo genoemd worden en zo ondertussen ook bekend geworden zijn en ook buiten Tilburg zo bekend staan. De titel biedt ons veel, maar suggereert ook dat wij uitsluitend specialist zijn in Afro kapsels. Dat is nadrukkelijk niet het geval. Wij zijn er voor iedereen en zijn daarnaast dé Afro kapper in Tilburg.

Wij kunnen als afro kapper op perfecte wijze knippen, snijden en kleuren

Nadat wij al Afro kapsels geknipt hadden, zijn wij ons later toch gaan specialiseren in Afro haar en de Afro kapsels. In onze kapsalon kom je de kapsels vaker tegen en je ziet ze ook in de stad steeds vaker. Als echte Afro kapper in Tilburg beheersen wij alle Afro stijlen en kunnen wij het haar op de beste manier verzorgen en behandelen. Als Afro kapper kunnen wij perfecte kapsels knippen en snijden, zoals wij ook precies weten hoe je een dergelijk kapsel op de juiste manier kunt stijlen.

Afro kapper Tilburg

Diensten

Afro kapper in Tilburg zijn is een zegen, maar ook met een ander kapsel ben je gewoon welkom

De titel Afro kapper Tilburg koester ik. Mensen komen er speciaal voor naar de salon. Dat neemt echter niet weg dat ook als je geen Afrokapsel heb, je natuurlijk ook voor alle voorkomende werkzaamheden meer dan welkom bent. Ook dan kunnen wij je op het gebied van knippen, snijden en kleuren van dienst zijn en dat geldt voor zowel mannen, vrouwen als jonge en oudere mensen. Iedereen is welkom. Ook voor mijn speciale behandelingen natuurlijk.

Afro kapper Tilburg

Heb je speciale wensen, maak die dan gewoon kenbaar

Afro kapper alleen is ons niet genoeg. Wij houden van het aanbieden van speciale behandelingen en behandelingen die niet iedereen biedt. Je kunt in dat kader denken aan bijvoorbeeld keratine behandelingen en het plaatsen van wimper extensions. Zeker als je merkt dat je haar wat doods aanvoelt en pluizig wordt, is een keratine behandeling in Tilburg een regelrechte aanrader. Door de behandeling wordt je haar op de meest diepe wijze gevoed en dat betekent dat de glans en de zachtheid snel weer terug is. Heb je zelf speciale wensen? Maak ze gewoon kenbaar. Wij houden wel van een uitdaging namelijk en gaan die dan ook niet snel uit de weg. Het vak van kapper is steeds in beweging. Wij deinzen graag mee op die golven en kom graag met speciale dingen. Goed dus om steeds in de gaten te houden wat wij bieden. Want voor je het weet hebben wij weer iets bijzonders voor je en speciaal voor jouw haar.